Vacature Online Marketeer Vianen


Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Parts Supply Worldwide zijn we op zoek naar jou! Met jouw marketingexpertise, samen met de verkoopafdeling, de conversie verhogen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Over Parts Supply Worldwide: 

Bij Parts Supply Worldwide zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. We zijn one-stop solution provider voor kranen en heavy-duty onderdelen. Met onze brede kennis binnen dit vakgebied kunnen wij klanten helpen bij elke vraag, elk probleem of elke kwestie met betrekking tot een kraan. We hebben een grote voorraad nieuwe, gebruikte en gereviseerde kraanonderdelen en we bieden onze klanten uitstekende on-site en off-site kraanreparatiediensten.

Dit ga je doen: 

Als online marketeer (40 uur) ben jij, samen met je collega, verantwoordelijk voor de volledige online marketing van Parts Suply Worldwide. Samen met je collega zal je werken volgens de sprint-methode. Aan het begin van de week maken jullie een checklist en verdelen jullie de taken. Deze taken verschillen van social media,  het ontwikkelen van e-mailcampagnes tot het volledig bijhouden van de website.

Om je eindproducten te kunnen ontwikkelen heb je technische kennis/achtergrond van je collega’s in de werkplaats nodig. Hierom loop je gedurende de dag een aantal keer langs om hen het één en ander te vragen.

Nu je een hoop technische informatie van je collega’s hebt ontvangen, kan je de e-mail campagne die jij zou ontwikkelen beter optimaliseren. De lezers van deze mails hebben namelijk een technische achtergrond, dus vinden het interessant en leuk om híerover te lezen.

Uiteraard heb je elke middag een verzorgde lunch met je gezellige collega’s en zijn de vrijdag middag borrels onmisbaar!

Dit krijg je ervoor terug: 

  • Betere technische kennis op het gebied van kranen en kaanonderdelen;
  • Een salaris van €2.400 - €3.000 bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een bonusregeling;
  • Goede reiskostenvergoeding;
  • Uiteraard een leuke werksfeer met gezellige collega’s.

 

Wat vragen we van jou?: 

We verwachten dat je een achtergrond hebt op hbo- of wo-niveau en een denkniveau dat daarbij aansluit, en bovenal vragen we om een ongekende inzet van 200%. Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede match op cultureel gebied. Dit zullen we tijdens onze kennismaking verder verkennen.

Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Stuur dan snel je CV door naar Naomi. Je kan haar bereiken door een mail te sturen naar [email protected] of haar een berichtje te sturen op +31 6 52678971.