Jij bent een monteur in hart en nieren die uitgedaagd wilt worden.

Die het leuk vindt om aan echt grote machines te sleutelen. Die uitgedaagd wilt worden om mechanische en hydraulische problemen op te lossen of hele motoren te reviseren. Met jouw ervaring en kennis draag je bij aan zeer uiteenlopende revisieprojecten, in Nederland en internationaal.

Wat ga je doen in deze functie?

Je komt te werken voor een wereldwijd opererend bedrijf in onderdelenverkoop, revisie en modernisatie van mobiele kranen en zwaar materieel van ca. 8 jaar of ouder.

De werkzaamheden zijn mechanisch, hydraulisch en elektrisch van aard, waarbij ook constructiebankwerk komt kijken. Onze kracht is dat wij altijd een oplossing voor onze klanten proberen te vinden, wat inhoudt dat het werk zeer gevarieerd en uitdagend is. Je werkt in een team om elkaar te helpen complexe en heel uiteenlopende projecten tot een goed einde te brengen, binnen tijd en budget.

Als werkplaatssleutelaar zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit het volgende:

  • Je stelt diagnoses en lost mechanische, hydraulische en eventueel elektrische storingen op. 
  • Je repareert, reviseert of moderniseert onderdelen of hele mobiele kranen, van grote hydraulische systemen en grote dieselmotoren en versnellingsbakken tot gehele chassismodificaties. Creativiteit, inzicht en inlevingsvermogen wordt gevraagd, wat een uitdaging zal zijn voor je kennis, ervaring en doorzettingsvermogen.
  • In zeldzame gevallen zullen werkzaamheden ook ter plekke, wereldwijd, uitgevoerd moeten worden om onze klanten te helpen. Dit houdt in dat je ook het lef moet hebben om voor korte tijd, met ondersteuning, alleen of in teamverband met onze mobiele werkplaats bovengenoemde werkzaamheden ter plekke uit kunt voeren.

 

Waar kun je op rekenen?

Als werkplaatsmonteur werk je vanzelfsprekend op een vaste werkplek in een werkplaats waar alle benodigde gereedschappen aanwezig zijn. Het bedrijf is gelegen in Vianen.

  • Een salaris van €2500,- tot €3500,- bij 40 uur (afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Actiegerichte en informele organisatiecultuur met korte lijnen.
  • Doorgroeimogelijkheid tot specialisatie
  • Zowel interne als externe scholingsmogelijkheden.

 

Ben jij de juiste persoon voor deze job?

Je hebt een hands-on persoon met goed technisch inzicht. Je bent gemotiveerd om zeer uiteenlopende uitdagingen aan te gaan. Als werkplaatssleutelaar pas je helemaal in het plaatje als je:

  • Beschikt over een technische opleiding met MTS of HTS-werktuigbouwkunde, bij voorkeur autotechniek, motorvoertuigentechniek of elektrotechniek, of beschikt over jaren van praktische ervaring in een van de genoemde bereiken.
  • Beschikt over ervaring in een soortgelijke functie.
  • Niet schuwt om je handen uit de mouwen te steken.

Komen bovenstaande punten overeen dan horen we heel graag van je. Mocht je voor je gevoel niet helemaal passen, reageer dan toch! Wij zijn ook bereid om tijd en moeite in jou te steken.

Dus, neem contact met ons op via: