Allround Elektrotechnicus can-bus systemen / Elektrotechnicus Automotive (MBO/HBO?)

Wil jij uitgedaagd worden? Wij lossen hardware en softwareproblemen op in grote mobile kranen en zijn op zoek naar jou.

Wat ga je doen in deze functie?

Wij repareren en vervangen oudere elektronische systemen of ontwerpen geheel nieuwe besturingssystemen voor grote mobiele kranen. Werkzaamheden zijn heel erg gevarieerd, uiteenlopend van storingen-analyse, testen en valideren van gehele systemen, uitdenken en tekenen van elektrotechnische schema’s, programmeren van PLC’s, repareren van elektronische schakelingen tot de vervanging van het gehele elektronische systeem waarbij vaak ook je eigen vindingrijkheid wordt gevraagd bij het vinden van oplossingen.

Ook ondersteun je hands-on in de werkplaats bij het plaatsen van elektrotechnische componenten, bekabelen en het elektrotechnisch aansluiten van actoren. Daarnaast kunnen programeer- en kalibratiewerkzaamheden nodig zijn. Ook het uitvoeren van elektrotests en opmaken van testcertificaten behoren tot de werkzaamheden.

De werkzaamheden worden in een klein team in onze gespecialiseerde werkplaats in Vianen uitgevoerd met sporadisch werkzaamheden ter plekke, wereldwijd.

 

Waar kun je op rekenen?

Als elektrotechnicus werk je vanzelfsprekend op een vaste werkplek in een werkplaats waar alle benodigde gereedschappen aanwezig zijn.

  • Een salaris van €2500,- tot €3500,- bij 40 uur (afhankelijk van opleiding en ervaring).
  • 25 vakantiedagen.
  • Actiegerichte en informele organisatiecultuur met korte lijnen.
  • Doorgroeimogelijkheid tot specialisatie.
  • Zowel interne als externe scholingsmogelijkheden.

 

Ben jij de juiste persoon voor deze job?

Je hebt een hands-on persoon met goed (elektro)technisch inzicht. Je bent gemotiveerd om zeer uiteenlopende uitdagingen aan te gaan. Als allround elektrotechnicus pas je helemaal in het plaatje als je:

  • Beschikt over een elektrotechnische opleiding met Mbo of Hbo-elektrotechniek, bij voorkeur kennis van can-bus systemen of beschik je over jaren van praktische ervaring in een van de genoemde bereiken.
  • Minimaal drie jaar recente werkervaring als elektrotechnicus.
  • Internationaal wilt werken.
  • Niet schuwt om je handen uit de mauwen te steken.
  • Kennis van geautomatiseerde besturingssystemen.

 

Komen bovenstaande punten overeen dan horen we heel graag van je. Mocht je voor je gevoel niet helemaal passen, reageer dan toch! Wij zijn ook bereid om tijd en moeite in jou te steken.

Dus, neem contact met ons op via: